ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΝΑΒΗ
ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΝΑΒΗ Μια vegan νόστιμη πρόταση για ζυμαρικά πλούσια σε Ω3 σε συνδυασμό με την φρουτώδη γεύση του αβοκάντο Οι σπόροι κάνναβης είναι πλούσιοι στα απαραίτητα για τον οργανισμό λιπαρά οξέα, Ωμέγα-3 και Ωμέγα-6. Περιέχουν μαγνήσιο, υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη και μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση καλής υγείας σε περιόδους αυξημένου άγχους και έντονης επαγγελματικής φόρτισης. Το αβοκάντο είναι ιδιαίτερα θρεπτικό και ένας εύκολος τρόπος για να το αγαπήσουν -και -τα παιδιά είναι να φτιάξετε μια σάλτσα με αυτό. Ετοιμάστε εύκολα και γρήγορα μια κρεμώδη, γευστική σάλτσα αβοκά..
Γλυκοπατάτες Ογκρατέν με σάλτσα καρύδας
Γλυκοπατάτες Ογκρατέν με σάλτσα καρύδας Ο απίθανος συνδυασμός από γλυκοπατάτες, άνηθο, καρύδα και λεμόνι δίνει μία πρωτότυπη και εκπληκτική γεύση σε αυτή τη συνταγή, Συστατικά ανά άτομο: 200γρ γλυκοπατάτες 60 ml κρέμα κουζίνας καρύδα ECOMIL  1 g αλάτι / πιπέρι 20 ml ελαιόλαδο Σάλτσα καρύδας: 30ml κρέμα κουζίνας καρύδα ECOMIL 5 g άνηθο 10ml χυμό λεμονιού 1ml καρυκεύματα με ελαιόλαδο Συνταγή: 1. Ξεφλουδίστε τις γλυκοπατάτες 2. Κόβουμε τις γλυκοπατάτες και τα ανακατεύουμε με την κρέμα μαγειρικής καρύδας ECOMIL και το ελαιόλαδο. 3.Ψήνουμε τις γλυκοπατάτες στο φούρνο για 20 λε..
Βούτυρα ξηρών καρπών ola-bio
Βούτυρα ξηρών καρπών ola-bio  απο την Βιο-Υγεια ΕΠΕ     ..
Κέικ κρύο πεπόνι με γάλα αμυγδάλου
ΚΡΥΟ ΚΕΙΚ ΠΕΠΟΝΙ ΜΕ ΓΑΛΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ECOMIL (σκόνη) Υλικά για 4 άτομα: 200 g του μπισκότα τετράγωνα ντίνκελ Biobreak ή πτι μπερ 100g μαργαρίνη 40 g ζάχαρη καρύδας ΟΛΑ ΒΙΟ  2 φέτες πεπόνι 45 g ECOMIL Γάλα αμυγδάλου σκόνη ECOMIL διαλύονται σε 375 ml (½ φλιτζάνι) 2 cs ζελατίνη ή άγαρ-άγαρ.   Προετοιμασία: Σπάστε τα μπισκότα με ένα γουδί ή στο μπλέντερ σε πολύ μικρά κομματάκια (τρίμα). Ζεσταίνετε την μαργαρίνη και προσθέστε τα μπισκότα και την ζάχαρη καρύδας μαζί, ώστε να γίνουν μια ζύμη και τα βάζετε σε μία φόρμα. Τη βάζετε στο φούρνο σε μέτρια φωτιά για 12 λεπτά..