ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΓΑΛΑ

ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΓΑΛΑ ...ένα υγιεινό τονωτικό για περισσότερη ευεξία ζωτικότητα και ομορφιά
Κουρκουμάς είναι η ρίζα ενός φυτού από την οικογένεια τζίντζερ, το οποίο αναπτύσσεται κυρίως στην Ινδία. Έχει αποτιμηθεί για χρόνια από Χιλιάδες μελετητές Αγιουρβέντα ως ωφέλιμη τροφή και χρησιμοποιείται στην κουζίνα ως συστατικό για τα καθημερινά γεύματα. Είναι όπως το ινδικό κάρυ που έχει το κίτρινο χαρακτηριστικό χρώμα.
Στη διδασκαλία της Αγιουρβέδα, ο κουρκουμάς θεωρείται ως το μπαχαρικό που καθαρίζει και αποτοξινώνει το αίμα.
Βοηθάει την πέψη, και προάγει την υγεία.
Θα θέλαμε να παρουσιάσουμε ένα πολύ δημοφιλές Ayurvedic ρόφημα που χρησιμοποιείται με βάση τον κουρκουμά
Το ΧΡΥΣΟ ΓΑΛΑ είναι σημαντικό.......
Παρέχει υγρασία στις δύσκαμπτες αρθρώσεις 
Συχνά σε ολόκληρο το σώμα, το οποίο προωθεί μεγαλύτερη ευελιξία. Το Χρυσό γάλα περιέχει αιθέρια έλαια και το ενεργό συστατικό της κουρκουμίνης - ζωτικής σημασίας ουσίες μας υποστηρίξουν και μας κάνουν πιο ζωτικούς και ευέλικτους.
Συστατικά:
1/8 φλιτζάνι κουρκουμά ΟΛΑ ΒΙΟ
1/2 φλιτζάνι νερό
1/4 λίτρο γάλα αμυγδάλου ή καρύδας ECOMIL
2 κουταλιές της σούπας αμυγδαλέλαιο ή σησαμέλαιο
Μέλι ή σιρόπι αγάβης
Συνταγή:
Σιγοβράζουμε τον κουρκουμά σε νερό μέχρι να γίνει μια πάστα.
Ο συνιστώμενος χρόνος μαγειρέματος για αυτό είναι 8-10 λεπτά. ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ, προσθέστε περισσότερο νερό.
Βάλτε το γάλα να πάρει μια βράση και στην συνέχεια, προσθέστε την πάστα κουρκουμά στο γάλα και ανακατεύουμε καλά τόσο τα συστατικά. Προσθέστε το αμυγδαλέλαιο (ή σησαμέλαιο) και το γλυκαντικό στο τέλος.
Συμβουλή: Μπορείτε να κάνετε ένα μεγαλύτερο ποσό της πάστας κουρκουμά σε ένα χρόνο και φυλάξτε το στο ψυγείο για έως και 40 ημέρες χωρίς κανένα πρόβλημα. Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε τη Χρυσό Γάλα εύκολα όποτε θέλετε.
Το ποσοστό για αυτό είναι εύκολο να το θυμάστε: 
1 μέρος κουρκουμά σε 4 μέρη νερό.