Ξύδι

Ξύδι

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΞΥΔΙ BALSAMICO MODENA BIO 250ml 2017
  Με ιστορία πάνω από μία χιλιετία και καταγωγή την γνωστή σε όλους Μόντενας της Ιταλίας πατρίδα του προιόντος το βαλσάμικο ξύδι μοιάζει περισσότερο με κρασί παρά με ξύδι, αναπτύσσει τις πολύπλοκες γεύσεις του και αποκτά τη σιροπιαστή αυτή σύστασή του, σχεδόν σαν καραμέλα, μέσα σε μια σειρά παλιών ξύλ..
 • Ξύδι κόκκινο Αγιωργίτικο ΒΙΟ 250ml Ξύδι
  ΞΥΔΙ ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 250ml    Προέρχεται από τη γνωστή οινοποιήσιμη ποικιλία σταφυλιών που δίνει το διάσημο κόκκινο κρασί ΝΕΜΕΑ ΟΠΑΠ. Με όλα τα αρώματα της ποικιλίας, το χαρακτηριστικό ρουμπινί χρώμα και την πιπεράτη γεύση του ξιδιού, είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό κόκκινο ξίδι από..
 • Ξύδι Ροδίτης Λευκό ΒΙΟ 250ml Ξύδι
  ΞΥΔΙ ΡΟΔΙΤΗΣ ΛΕΥΚΟ 250ml BIO   Ώριμα σταφύλια ροδίτη από την ορεινή Κορινθία οινοποιήθηκαν σε χαμηλές θερμοκρασίες δίνοντας ένα κρασί με πλούσιο αρωματικό μπουκέτο που στη συνέχεια εξελίχθηκε σε ένα λευκό ξίδι, ζωηρό, με χαρακτηριστική οξύτητα και αρώματα εσπεριδοειδών και τροπικών φρούτω..
 • Ξύδι Βαλσάμικο Αγιωργίτικο ΒΙΟ 250ml Ξύδι
  ΞΥΔΙ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΑΓΙΟΡΓΙΤΙΚΟ ΠΑΛΑΙΩΜΕΝΟ 250ml ΒΙΟ   Βαλσάμικο γλυκόξιδο αγιωργίτικο ακολούθησε τα βήματα του κρασιού ΝΕΜΕΑ ΟΠΑΠ, παλαίωσε σε δρύινα γαλλικά βαρέλια για τρία χρόνια δίνοντας ένα βαλσαμικό ξίδι με πολύπλοκα αρώματα βανίλιας και μπαχαρικών, πλούσιο σώμα και έντονη επίγευση. Ιδανικό..
 • Ξύδι καρύδας ΒΙΟ 250ml
  Προέρχεται από τον ακατέργαστο χυμό της ανθοφορίας άνθος καρύδας και φυσικά ζυμώθηκε για 10 μήνες χωρίς πρόσθετα. Αυτό το βιολογικό ξύδι καρύδας με τη μητέρα του ξιδιού και είναι ένα φυσικά σχηματισμένο ζωντανό μίγμα καλών βακτηρίων και ζωντανών ενζύμων. 100% φυσικό, χωρίς συντηρητικά. Το προϊόν εί..