Προϊόντα Τομάτας

Προϊόντα Τομάτας

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΤΟΜΑΤΟΠΟΛΤΟΣ ΒΙΟ 680ΓΡ Προϊόντα Τομάτας
  Η σάλτσα τομάτας παράγεται με τις καλύτερες  ιταλικές ντομάτες που  ωριμάσει στον ήλιο και έχουν συλλεχθεί την κατάλληλη στιγμή.Γι 'αυτό το λόγο αυτή η σάλτσα ντομάτας είναι τόσο αρωματική και γευστική και περιέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά της φύσης. Ιδανική για την παρασκευή πολλών συντα..
 • ΤΟΜΑΤΟΠΟΛΤΟΣ ΗΛΙΟΓΕΝΝΗΜΑ ΒΙΟ 700ΓΡ Προϊόντα Τομάτας
  Ελληνική τομάτα. Προϊόν ΗΛΙΟΓΕΝΝΗΜΑ αγροκτ. Ραχμάνη Καρδίτσα ..
 • ΣΑΛΤΣΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΗ ΗΛΙΟΓΕΝΝΗΜΑ ΒΙΟ 370ΓΡ Προϊόντα Τομάτας
  Ελληνική τομάτα. Προϊόν ΗΛΙΟΓΕΝΝΗΜΑ αγροκτ. Ραχμάνη Καρδίτσα ..
 • ΚΕΤΣΑΠ ΗΛΙΟΓΕΝΝΗΜΑ ΒΙΟ 358ml Μαγιονέζες - Μουστάρδες - Σάλτσες
  ΚΕΤΣΑΠ ΗΛΙΟΓΕΝΝΗΜΑ 330ml Ελληνικό προιόν παράγεται από την οικογένεια Ραχμάνη στην Ανάβρα Καρδίτσας με πολύ μεράκι και είναι η αδυναμία των παιδιών. Ορισμένες μελέτες έχουν δείξει ότι μερικά βιολογικά προϊόντα περιέχουν υψηλότερα επίπεδα θρεπτικών ουσιών σε σχέση με τα συμβατικά προϊόντα. Πρόσφ..
 • ΠΕΛΤΕΣ ΤΟΜΑΤΑΣ ΗΛΙΟΓΕΝΝΗΜΑ ΒΙΟ 370ml Προϊόντα Τομάτας
  ΠΕΛΤΕΣ ΤΟΜΑΤΑΣ ΗΛΙΟΓΕΝΝΗΜΑ 370γρ Ελληνικό προιόν παράγεται από την οικογένεια Ραχμάνη στην Ανάβρα Καρδίτσας Ο πελτές ή ντοματοπελτές είναι συστατικό που παρασκευάζεται από ντομάτες και χρησιμεύει στην μαγειρική. Η παρασκευή του πελτέ γίνεται με την απομάκρυνση των υγρών από τις ντομάτες, την απο..
 • ΤΟΜΑΤΑΚΙΑ ΑΠΟΦΛΟΙΩΜΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΒΙΟ 400ΓΡ Προϊόντα Τομάτας
  Καθαρό βάρος: 400 g Βιολογικά τοματάκια αποφλοιωμένα είναι εξαιρετικά πρακτικά. Συνδυάζει όλο το άρωμα και τη γεύση της φρέσκιας τομάτας.Η πρακτική συσκευασία τα καθιστά ακόμα πιο ευέλικτα. Ιδανικά για την κατασκευή σαλτσών, dips ή ως βάση για πίτσα. Τοματάκια από βιολογική γεωργία. ..
 • ΤΟΜΑΤΑΚΙΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ (ΚΟΝ ΚΑΣΕ) ΒΙΟ 400ΓΡ Προϊόντα Τομάτας
  Καθαρό βάρος: 400g  Είναι ένα εξαιρετικά πρακτικό προϊόν. Συνδυάζει όλο το άρωμα και τη γεύση της φρέσκιας τομάτας. Η βιολογική κονσέρβα ,τοματάκια σε κομμάτια (κον κασέ)  , γίνεται από  επεξεργασία φρεσκοκομμένων βιολογικών μικρών τοματών, όπου ξεφλουδίζονται και κόβονται σε μικρά ..
 • ΠΕΛΤΕΣ ΤΟΜΑΤΑΣ ΒΙΟ 150ΓΡ Προϊόντα Τομάτας
  Καθαρό βάρος: 150 g Βιολογική τομάτα. Ένας ιδανικός και πρακτικός τρόπος για να δώσει γεύση σε όλα τα πιάτα που έχουν βάση την τομάτα. ..
 • ΛΙΑΣΤΗ ΤΟΜΑΤΑ ΣΕ ΒΑΖΟ ΒΙΟ 200ΓΡ 2016
  ΛΙΑΣΤΗ ΤΟΜΑΤΑ 200γρ ΒΙΟ σε λάδι Η λιαστή ντομάτα είναι μια τροφή που αποτελείται από ώριμες κανονικές τομάτες ή και από άνυδρες ντομάτες (ξεχωριστή ποικιλία ντοματών που είναι συνηθισμένη σε πολλά νησιά στο Αιγαίο Πέλαγος που ξεραίνονται κάτω απο τον ήλιο για να εξατμιστεί το νερό που περιέχουν μ..
 • ΛΙΑΣΤΗ ΤΟΜΑΤΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΒΙΟ 150ΓΡ Προϊόντα Τομάτας
  Συνοδεύει τις σαλάτες της αρεσκείας σας ή μπορείτε να την προσθέσετε σε σάντουιτς για καλύτερη γεύση.Το άσπρο χρώμα που παρατηρείται στη τομάτα προέρχεται από το αλάτι  που χρησιμοποιείται για την καλύτερη συντήρηση του προϊόντος.Συνιστάται να πλένεται πριν από την κατανάλωση. ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΪ..
 • ΚΕΤΣΑΠ ΒΙΟ 500ΓΡ Προϊόντα Τομάτας
  ΚΕΤΣΑΠ ΒΙΟ 500ΓΡ ..