Μπαχαρικά

Μπαχαρικά

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΚΑΝΕΛΑ ΒΙΟ ΣΚΟΝΗ 50ΓΡ Μπαχαρικά
  ΚΑΝΕΛΑ  .......ενα φυσικο προιον για οσους εχουν ζαχαρο Η κανέλα είναι γνωστή σε όλους μας για την υπέροχη μυρωδιά της και τη γεύση της. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζουμε είναι οι εκπληκτικές θεραπευτικές της ιδιότητες. Σύμφωνα με έρευνες, έχει αποδειχθεί ότι η κανέλα εχει αντισηπτική, χωνευτική,..
 • ΚΑΝΕΛΑ ΚΕΫΛΑΝΗΣ ΣΕ ΞΥΛΟ ΒΙΟ 50ΓΡ Μπαχαρικά
  ΚΑΝΕΛΑ ΚΕΫΛΑΝΗΣ ΣΕ ΞΥΛΟ ΟΛΑ ΒΙΟ ......... ένα φυσικό προιόν για όσους έχουν σάκχαρο Η κανέλα (κασσία) είναι γνωστή σε όλους μας για την υπέροχη μυρωδιά και τη γεύση της. Η συγκεκριμένη κανέλα (κευλάνης) μόνο για την γέυση και τις εκπληκτικές θεραπευτικές της ιδιότητες.  Από το συγκεκριμέν..
 • ΚΑΝΕΛΑ ΚΕΫΛΑΝΗΣ ΣΕ ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ 50ΓΤΡ Μπαχαρικά
  ΚΑΝΕΛΑ ΚΕΫΛΑΝΗΣ ΣΕ ΣΚΟΝΗ .......ένα φυσικό προιόν για όσους έχουν ζάχαρο Η κανέλα (κασσία) είναι γνωστή σε όλους μας για την υπέροχη μυρωδιά και τη γεύση της. Η συγκεκριμένη κανέλα (κευλάνης) μόνο για την γέυση και τις εκπληκτικές θεραπευτικές της ιδιότητες.  Σύμφωνα με έρευνες, έχει αποδ..
 • ΚΟΥΡΚΟΥΜΑΣ (ΣΚΟΝΗ) ΒΙΟ 100ΓΡ Μπαχαρικά
  ΚΟΥΡΚΟΥΜΑΣ ΟLA ΒΙΟ .............ο χρυσός σύμμαχος της υγείας μας Η κουρκουμίνη, μία ενεργή αντιφλεγμονώδης ένωση που βρίσκεται στο μπαχαρικό turmeric/κουρκουμάς έχει αποδειχθεί ότι βοηθάει στην καταπολέμηση πολλών μορφών καρκίνου. Νέα συμπεράσματα που εκδόθηκαν στο περιοδικό Cancer Rese..
 • ΤΖΙΝΤΖΕΡ ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ 50ΓΡ Μπαχαρικά
  ΤΖΙΝΤΖΕΡ ΣΕ ΣΚΟΝΗ OLA BIO ........ το φυσικό παυσίπονο   Η ρίζα της πιπερόριζας ( που ακόμα και στην Ελλάδα λέγεται συχνά τζίντζερ), είναι ένα δημοφιλές βότανο, στο οποίο αποδίδονται ιαματικές ιδιότητες , αλλά παράλληλα χρησιμοποιείται και στην μαγειρική. Είναι το υπόγειο ρίζωμα εν..
 • ΤΖΙΝΤΖΕΡ ΚΥΒΟΙ ΜΕ ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΒΙΟ 100ΓΡ Μπαχαρικά
  ΤΖΙΝΤΖΕΡ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ ........ το φυσικό παυσίπονο  Η ρίζα της πιπερόριζας ( που ακόμα και στην Ελλάδα λέγεται συχνά τζίντζερ), είναι ένα δημοφιλές βότανο, στο οποίο αποδίδονται ιαματικές ιδιότητες , αλλά παράλληλα χρησιμοποιείται και στην μ αγειρική. Είναι το υπόγειο ρίζωμα ενός μικρού φυτού,..
 • ΡΙΓΑΝΗ ΒΙΟ 50ΓΡ Βότανα
  Η ρίγανη είναι το βασικό καρύκευμα των Μεσογειακών χωρών και βασικό συστατικό της Ελληνικής κουζίνας. Χρησιμοποιείται ως καρύκευμα στην μαγειρική αλλά και ως αφέψημα  από μόνη της αφού είναι πολλά τα οφέλη της. Βιολογικό προϊόν.     ..
 • ΠΙΠΕΡΙ ΜΑΥΡΟ (σκόνη) ΒΙΟ 100ΓΡ Μπαχαρικά
  Το μαύρο πιπέρι είναι φυσικό  προϊόν της νότιας Ινδίας.Καλλιεργείται εκεί και σε άλλες τροπικές χώρες. Από.Από τους σπόρους του ίδιου φυτού βγαίνουν επίσης το λευκό και το πράσινο πιπέρι. Βάρος:100g Χώρα:Ινδία. Βιολογικό προϊόν. ..
 • ΜΠΑΧΑΡΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΒΙΟ 40gr 2016
  ΜΠΑΧΑΡΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΒΙΟ ΟΛΑ ΒΙΟ Το μπαχάρι είναι γνωστό ως πιπέρι της Τζαμάικας και είναι ένα είδος πιπεριάς που φύεται στην Καραϊβική. Κόβεται πριν ωριμάσει και απλώνεται στον ήλιο για να αποξηρανθεί. Το μπαχάρι είναι ο αποξηραμένος καρπός του φυτού P. dioica. Οι καρποί συλλέγονται όταν είναι ..
 • ΠΙΠΕΡΙ ΑΝΑΜΕΙΚΤΟ ΒΙΟ 20gr 2015
  ΠΙΠΕΡΙ ΑΝΑΜΕΙΚΤΟ ΒΙΟ 20gr ..
 • ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΓΙΕΝ ΒΙΟ 35ΓΡ 2015
  ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΓΙΕΝ BIO ΟLA-BIO .....ο βασιλιάς των βοτάνων Προέρχεται από την ποικιλία της πιπεριάς τσίλι ή Capsicum annum και οφείλει την καυτερή του γεύση στην ουσία καψαϊκίνη. Η καταγωγή του είναι απο την Κεντρική και Νότια Αμερική, αλλά σήμερα καλλιεργείται σχεδόν σε όλο τον κόσμο. Το πιπέρι καγ..
 • ΠΙΠΕΡΙ ΜΑΥΡΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΒΙΟ 100ΓΡ Μπαχαρικά
  Το μαύρο πιπέρι είναι φυσικό  προϊόν της νότιας Ινδίας.Καλλιεργείται εκεί και σε άλλες τροπικές χώρες. Από.Από τους σπόρους του ίδιου φυτού βγαίνουν επίσης το λευκό και το πράσινο πιπέρι. Βάρος:100g Χώρα:Ινδία. Βιολογικό προϊόν. ..
 • ΠΙΠΕΡΙ ΛΕΥΚΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΒΙΟ 25ΓΡ 2016
  ΠΙΠΕΡΙ ΛΕΥΚΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΒΙΟ Το λευκό πιπέρι ή αλλιώς ασπροπίπερο πρόκειται για το γνωστό μας μάυρο πιπέρι που του έχει αφαιρεθεί ο φλοιός. Κατόπιν οι κόκκοι αποξηραίνονται στον ήλιο και αποκτούν το χαρακτηριστικό ασπροκίτρινο χρώμα τους.  Χαρακτηριστικό του είναι η απαλή του υφή και η σπιρτά..
 • ΠΙΠΕΡΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΒΙΟ 25ΓΡ 2016
  ΠΙΠΕΡΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΒΙΟ Το πράσινο πιπέρι έχει πιο ήπια γεύση από το μαύρο και είναι περισσότερο αρωματικό. Για αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ελαφριά πιάτα. Με καταγωγή την μακρυνή μας Ινδία το πράσινο πιπέρι αποτελεί το πρώτο στάδιο ωρίμανσης του φυτού και η γεύση του για αυτό τον λόγο..
 • ΠΙΠΕΡΙ ΡΟΖ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΒΙΟ 25ΓΡ 2016
  ΠΙΠΕΡΙ ΡΟΖ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΒΙΟ Το ροζ πιπέρι είναι καρπός ενός θάμνου το οποίο δεν έχει καμία σχέση με το φυτό από το οποίο παίρνουμε το γνωστό μας μαύρο πιπέρι.  Με μακρυνή καταγωγή την Βραζιλία αυτοί οι υπέροχοι κοκκινωποί ροζέ καρποί έχουν διακριτική και ελαφρώς πικρή γέυση. Συνήθως δε μαγειρε..
 • ΣΠΟΡΟΙ ΜΑΥΡΟ ΚΥΜΙΝΟ ΒΙΟ 70ΓΡ 2015
  ΜΑΥΡΟ ΚΥΜΙΝΟ  ΒΙΟ ..... ένας διατροφικός δυναμίτης Το μάυρο κύμινο ή Μελάνθιον το ήμερον ή η Νιγέλα η εδώδιμος (Nigella sativa) είναι μικροί μάυροι σπόροι ενός ετήσιου φυτού της οικογένειας των Βατραχιοειδών με προέλευση την Νότια Ευρώπη και τη Βόρεια Αφρική. Η χρήση του βρίσκεται στην πα..
 • ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΒΙΟ 35ΓΡ 2015
  ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΒΙΟ OLA-BIO Με μακρινή καταγωγή την Κίνα το γαρύφαλλο ως το πλέον γνωστό μπαχαρικό χρησιμοποιείται ευρύτατα στη μαγειρική και στη ζαχαροπλαστική. Τα γαρίφαλα είναι τα αποξηραμένα άνθη του γαριφαλόδενδρου το οποίο έχει θερμαντική δράση στον οργανισμό. Η φρεσκοτριμμένη σκόνη του ..
 • ΚΥΜΙΝΟ ΑΚΟΠΟ ΒΙΟ 35ΓΡ 2016
  ΚΥΜΙΝΟ ΑΚΟΠΟ OLA-BIO Το κύμινο είναι ένα ανθοφόρο φυτό της οικογένειας των σελινοειδών με ρίζες από την ανατολική Μεσόγειο μέχρι την μακρυνή Ινδία, ενώ σήμερα καλλιεργείται στην Κίνα και το Μεξικό. Οι σπόροι του , χρησιμοποιούνται για να δώσουν άρωμα στις κουζίνες πολλών διαφορετικών πολιτισ..
 • ΚΥΜΙΝΟ ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ 35ΓΡ 2015
  ΚΥΜΙΝΟ ΣΚΟΝΗ OLA-BIO Το κύμινο είναι ένα ανθοφόρο φυτό της οικογένειας των σελινοειδών με ρίζες από την ανατολική Μεσόγειο μέχρι την μακρυνή Ινδία, ενώ σήμερα καλλιεργείται στην Κίνα και το Μεξικό. Οι σπόροι του , χρησιμοποιούνται για να δώσουν άρωμα στις κουζίνες πολλών διαφορετικών πολιτισμών, ..
 • ΚΑΡΔΑΜΟ ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ 25ΓΡ 2015
  ΚΑΡΔΑΜΟ ΣΚΟΝΗ  ΟΛΑ ΒΙΟ Με μακρινή καταγωγή την Ινδία αποτελεί ένα μπαχαρικό που χαρακτηρίζεται σαν το σύμβολο της φιλοξενίας και το σέρβιραν στους καλεσμένους. Το κάρδαμο ή αλλιώς κακουλέ, είναι πλούσιό σε βιταμίνη C, αποτοξινωτικό, και διουρητικό βότανο, καταπραΰνει τους ρευ­ματικούς πόνους,..
 • ΠΑΠΡΙΚΑ ΓΛΥΚΙΑ ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ 35gr 2015
  ΠΑΠΡΙΚΑ ΓΛΥΚΙΑ σκόνη OLA-BIO Η πάπρικα δεν έχει μόνο καυτερή γέυση αλλά μπορεί να αποτελεί ένα ιδιαίτερο συνδυασμό πράσινων κόκκινων και πορτοκαλί πιπεριών. Αυτός είναι ο λόγος ο οποιός η πάπρικα μπορεί να έχει γλυκιά και ήπια γεύση. Χρησιμοποιείται για να δώσει ζωηρό κόκκινο χρώμα σε πολλά τρ..
 • ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΤΡΙΜΜΕΝΟΣ ΒΙΟ 30gr 2015
  Να φυλάσετε σε μέρος σκιερό και δροσερό. ..
 • ΚΟΛΙΑΝΔΡΟΣ ΑΚΟΠΟΣ ΒΙΟ 40gr 2015
  ΚΟΛΙΑΝΔΡΟΣ ΑΚΟΠΟΣ ΒΙΟ 40gr..
 • ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΒΙΟ 20gr 2015
   ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΒΙΟ Το γαρύφαλλο ή μοσχοκάρφι, προέρχεται από τα αποξηραμένα μπουμπούκια του γαριφαλόδενδρου. Ευδοκιμεί στις Φιλιππίνες, τη Μαδαγασκάρη, τις Δυτικές Ινδίες και τις Αντίλλες. Κύριο χαρακτηριστικό του η έντονη, καυστική γεύση και άρωμα. Το χρησιμοποιούμε για τον αρωματισμό..
 • ΜΑΡΑΘΟΣΠΟΡΟΣ ΒΙΟ 40gr 2015
  ΜΑΡΑΘΟΣΠΟΡΟΣ OLA-BIO Ο μαραθόσπορος, είναι ο σπόρος του φυτού μάραθος  Είναι ένα πολυετές φυτό και φύεται κυρίως στις ακτές της λεκάνης της Μεσογείου. Ευδοκιμεί και σε άλλα μέρη ανά τον κόσμο, σε περιοχές με ξηρό έδαφος, κοντά σε θαλλάσιες ακτές ή σε όχθες ποταμών. Είναι ένα αρωματικό κα..
 • ΚΑΡΡΥ ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ 40gr 2015
  ΚΑΡΡΥ σε σκόνη OLA-BIO Το κάρυ είναι αρκετά πικάντικη σκόνη, η οποία αποτελεί μείγμα μπαχαρικών που παρασκευάζεται από κόλιανδρο, κύμινο, σπόρους μάραθου, κουρκουμά, κόκκους πιπεριού και κόκκινη καυτερή πιπεριά. Η διατροφή που περιέχει κάρυ μπορεί να συντελέσει στην πρόληψη της γήρανσης του εγ..
 • ΣΚΟΡΔΟ ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ 40gr 2015
    ΣΚΟΡΔΟ σε σκόνη OLA-BIO Το σκόρδο σε σκόνη προσφέρει μία εναλλακτική λύση στο μαγείρεμα μας το οποίο είναι χρήσιμο για την παρασκευή σαλτσών και ντρεσινγκ. Το σκόρδο περιέχει αλισίνη που ευθύνεται για την χαρακτηριστική γεύση του φρέσκου σκόρδου. Είναι αντιμικροβιακός παράγοντας και σε..
 • ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΒΙΟ 30gr 2016
  ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΒΙΟ  ΟΛΑ ΒΙΟ Το μοσχοκάρυδο είναι γνωστό ότι ήταν ένα πολύτιμο και ακριβό μπαχαρικό στην Ευρωπαϊκή μεσαιωνική κουζίνα ως αρωματική ύλη, φάρμακο και συντηρητικό. Η χρήση του ολόκληρου μοσχοκάρυδου στη μαγειρική είναι εκτεταμένη. Χρησιμοποιείται (συνήθως τριμμένο) για να ..
 • ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ 20gr 2015
  ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ 20gr ..
 • ΣΙΝΑΠΟΣΠΟΡΟΣ ΒΙΟ 50gr 2016
  ΣΙΝΑΠΟΣΠΟΡΟΣ ΒΙΟ ΟΛΑ ΒΙΟ Ευρέως γνωστό στην αρχαία Ελλάδα και μακρυνή καταγωγή την Κίνα οι αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν το φυτό από το οποίο παρασκεύαζαν τη μουστάρδα που χρησιμοποιούσαν σε ευρεία κλίμακα ήδη από το 400 π.Χ. και ο Ιπποκράτης συνιστούσε την εσωτερική λήψη του ή καταπλάσματα με αυτό, γ..
 • ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΒΙΟ 35gr 2015
  ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΒΙΟ 35gr ..
 • ΚΑΡΔΑΜΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΒΙΟ 20gr 2015
  ΚΑΡΔΑΜΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΒΙΟ 20gr ..
 • ΚΟΛΙΑΝΔΡΟΣ ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ 40gr 2015
  ΚΟΛΙΑΝΔΡΟΣ ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ 40gr..
 • ΓΛΥΚΑΝΙΣΟΣ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ ΒΙΟ 25gr 2015
  ΓΛΥΚΑΝΙΣΟΣ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ ΒΙΟ 25gr..
 • ΘΥΜΑΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΒΙΟ 30gr Βότανα
  ΘΥΜΑΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΒΙΟ ....τονωτικό και αρωματικό Αυτός ο υπέροχος θάμνος που φύεται σε όλη την περιοχή της Μεσογείου και κυρίως στην Ελλάδα έχει γεύση πολύ δυνατή ιδιαίτερη και ελαφρώς καυστική. Μπορεί να δημιουργήσει ένα αφέψημα τονωτικό, χωνευτικό και σπασμολυτικό, ενώ έχει αντισηπτικές ιδιότητε..
 • ΤΡΙΓΩΝΕΛΛΑ ΒΙΟ 40gr 2016
  ΤΡΙΓΩΝΕΛΛΑ ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ ....το βότανο της αθανασίας Η τριγωνέλλα είναι βότανο με τεράστια ιστορία και ευργετικές ιδιότητες με καταγωγή την Ινδία. Σήμερα το συνανταμε στην Β.Αφρική και στην περιοχή της Μεσογείου καθώς και στην Ελλάδα. Οι σπόροι της τριγωνέλλας που αλέθονται για να γίνουν σκόνη αποτ..
 • ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΒΙΟ 30gr 2016
  ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΒΙΟ Οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν ότι είναι τονωτικό του εγκεφάλου. Οι νεαροί σπουδαστές συνήθιζαν να φορούν γιρλάντες από δεντρολίβανο στον λαιμό ή να πλέκουν κλαδιά στα μαλλιά τους όταν είχαν εξετάσεις για να διεγείρουν τη μνήμη τους. Το δεντρολίβανο είναι ένα από τα φυτά π..
 • Μπούκοβο Βιο
   ΜΠΟΥΚΟΒΟ Μπούκοβο ή τσίλι της Μεσογείου είναι το μπαχαρικό που προέρχεται από ψιλοκομμένες κόκκινες πιπεριες και αποτελεί την εκδοχή του ελληνικού τσίλι. Μπορεί να συνδυαστεί με ρίγανη, μαντζουράνα, βασιλικό, μαϊντανό και σκόρδο,ή πιπέρι. Το όνομα του οφείλεται σε γνωστή κόκκινη πιπεριά α..
 • Μαστίχα Χίου
    ..
 • ΣΑΦΡΑΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΟΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 1ΓΡ Μπαχαρικά
  Ο κρόκος είναι ένα φυτό με πολλαπλές ευεργετικές ιδιότητες, του οποίου η ιστορία ξεκινάει εδώ και αιώνες από την Ανατολή. Πρώτοι οι Άραβες συστηματοποίησαν την παραγωγή του και τον εισήγαγαν στην Ισπανία τον δέκατο αιώνα όχι μόνο ως μπαχαρικό, αλλά κυρίως ως φάρμακο. Η επιστημονική κοινότητα έχει..