Βιολογικά Απορρυπαντικά | ΒΙΟ-ΥΓΕΙΑ

ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΛΕΚΕΔΕΣ (με αιθ.έλαιο πορτοκάλι) 500ml ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ
    Όλα σε ένα μπουκάλι   Γρήγορο δραστικό καθαριστικό, για την οικιακή καθαριότητα και την αφαίρεση λεκέδων, αραιώνεται με νερό.   Από φυσικό πορτοκαλί και έλαιο λεμονιού δίνει ένα φρέσκο ​​άρωμα.Είναι συμπυκνωμένο δεν περιέχει νερό, οπότε θα πρέπει να αραιωθεί με..
 • ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ΡΟΥΧΩΝ 1,5LT ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ
  ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ΡΟΥΧΩΝ 1,5LT ..
 • ΧΛΩΡΙΝΗ ΣΕ ΣΚΟΝΗ (Οξυγονούχο λευκαντικό) 20 δόσεις 500gr
  Οξυγονούχο λευκαντικό  Agent 20 δόσεις (500 γρ)  Αποτελεσματικό ακόμη και από  τους 30 ° C  Το ανθρακικό νάτριο αποσυντίθεται στις φυσικές βασικές ουσίες της μεταλλικής σόδας, του νερού και  του ενεργού οξυγόνου. Δεν έχει συνθετικό οπτικών λευκαντικών σε σκόνη ή  σε υ..
 • ΣΚΟΝΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ 1,080Κg ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ
  Σκόνη πλυσίματος   Δερματολογικά ελεγμένο προϊόν Φυσική αποτελεσματική σκόνη από φυτά από ελεγχόμενη βιολογική γεωργία δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα πλύσης, χωρίς οπτικά λευκαντικά. Κατάλληλο για όλους τους βαθμούς σκληρότητας του νερού. χωρίς γενετικώς τροποποιημένα  ένζυμα. ..
 • ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ 1,5Lit.
  Υγρό απορρυπαντικό (1,5 L) Δερματολογικά ελεγμένα  32 δόσεις  Φυσικά αποτελεσματικό με βάση φυτά από ελεγχόμενη βιολογική γεωργία δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα πλύσης, χωρίς οπτικά λευκαντικά. Κατάλληλο για όλους τους βαθμούς σκληρότητας του νερού. Με φυτικό σαπούνι και έλαια από πιστ..
 • ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΠΙΑΤΩΝ ΣΕ ΣΚΟΝΗ 1250gr
  Για πλυντήριο πιάτων 50 δόσεις (1.250 kg)  Το AlmaWin  Powder είναι κατάλληλο για όλα τα οικιακά πλυντήρια πιάτων και είναι απαλλαγμένο από φωσφορικά άλατα και χλώριο. Υψηλό συμπυκνωμένο προϊόν σε σκόνη με οικονομική χρήση. Μια κουταλιά είναι αρκετή δόση.Το καπάκι μέτρησης είναι στο εσω..
 • ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΠΙΑΤΩΝ (περιέχει 25 δισκία) 500gr ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ
  Καρτέλες πιάτων 25 δισκία ανά πακέτο (500 γρ)   Για λεπτομερή καθαριότητα και γυαλιστερά πιάτα.  Τα δισκία AlmaWin είναι κατάλληλα για όλα τα οικιακά πλυντήρια πιάτων. Είναι απαλλαγμένα από GMO, φωσφορικά άλατα και χλώριο.   Βάλτε 1 δισκίο απευθείας στο καλάθι του πλ..
 • ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ (συμπηκνωμένο) 500ml ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ
  AlmaWin υγρό απορρυπαντικό πιάτων δερματολογικά ελεγμένο Φιάλη των 500 ml,   Εξαιρετικό κατά του λίπους και τη διάλυση της βρωμιάς.  Αφήνει τα πιάτα καθαρά χωρίς άλατα . Από πρωτεΐνες σιταριού και γλυκερίνη (φυτικής προέλευσης) ήπια για το δέρμα.   Κα..
 • ΥΓΡΟ ΓΙΑ ΤΖΑΜΙΑ 500ml ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ
  Υγρό για τζάμια Δερματολογικά ελεμένο 500 ml σε στρογγυλή φιάλη με ψεκαστήρα Σύσταση για καλύτερη απόδοση:  Πριν τον ψεκασμό σκουπίστε τις επιφάνειες με καθαρό νερό και στη συνέχεια ψεκάστε.ΟΙ βαριοί λεκέδες μπορούν να αντιμετωπίζονται με διπλό  ψεκασμό. Αντι-στατική δράση. Πε..
 • ΥΓΡΟ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ WC (παπί) 500 ml ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ
  Καθαριστικό Τουαλέτας Επιτυχής δερματολογικά ελεγμένο Φιάλη των 500 ml Δοκιμάζονται από την  Ökotest με αποτελέσματα  υψηλής απόδοσης. Ένα από τα καλύτερα οικολογικά καθαριστικά τουαλέτας. Πιέστε κατευθείαν στην τουαλέτα και κάτω από το χείλος της τουαλέτας. Αφ..