Αρτοσκευάσματα

Αρτοσκευάσματα

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΔΙΚΟΚΚΑ ΒΙΟ 70ΓΡ
  ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΑΠΟ ΔΙΚΟΚΚΟ ΣΙΤΑΡΙ......ενα μυστικό 10.000 χρονων το αρχαίο δημητριακό επιστρέφει ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ Το δίκοκκο σιτάρι είναι ένα από τα αρχαιότερα είδη σιταριού στην Ελλάδα, Πρόκειται για ένα σιτηρό ιδανικό για ήπιας μορφής και αειφόρο γεωργία, ενώ δεν χρειάζεται λιπάσμα..
 • ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΜΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ ΒΙΟ 100ΓΡ Αρτοσκευάσματα
  ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΑΠΟ ΔΙΚΟΚΚΟ ΣΙΤΑΡΙ ΜΕ ΜΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ  το αρχαίο δημητριακό επιστρέφει ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ Το δίκοκκο σιτάρι είναι ένα από τα αρχαιότερα είδη σιταριού στην Ελλάδα, Πρόκειται για ένα σιτηρό ιδανικό για ήπιας μορφής και αειφόρο γεωργία, ενώ δεν χρειάζεται λιπάσ..
 • ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΚΡΑΝΜΠΕΡΡΥ - ΚΑΝΕΛΑ ΒΙΟ 200ΓΡ
    ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ  ΑΠΟ ΔΙΚΟΚΚΟ ΣΙΤΑΡΙ ΜΕ ΚΡΑΝΜΠΕΡΡΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΑ  το αρχαίο δημητριακό επιστρέφει ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ Το δίκοκκο σιτάρι είναι ένα από τα αρχαιότερα είδη σιταριού στην Ελλάδα, Πρόκειται για ένα σιτηρό ιδανικό για ήπιας μορφής και αειφόρο γεωργία, ε..
 • ΜΟΥΣΤΟΚΟΥΛΟΥΡΑ ΔΙΚΟΚΚΟ ΣΙΤΑΡΙ ΚΑΝΕΛΑ ΚΕΫΛΑΝΗΣ ΒΙΟ
  ΜΟΥΣΤΟΚΟΥΛΟΥΡΑ  ΑΠΟ ΔΙΚΟΚΚΟ ΣΙΤΑΡΙ ΜΕ ΚΑΝΕΛΑ  ΚΕΫΛΑΝΗΣ ΒΙΟ Ελληνικό προϊόν ..
 • ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΒΙΟ 150ΓΡ
  ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ (ΜΕ ΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΑΧΙΝΙ) ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΟΚΚΟ ΣΙΤΑΡΙ......ένα μυστικό 10.000 χρόνων ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΧΩΡΙΣ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΗ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΑΠΟ ΝΙΦΑΔΕΣ ΔΙΚΟΚΚΟΥ ΣΤΑΡΙΟΥ ΜΕ ΤΑΧΙΝΙ ΧΥΜΟ ΑΓΑΒΗΣ,ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ SUPER FOODS Το δίκοκκο σιτάρι είναι ένα από τα αρχαιότερα είδη σιτα..
 • ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΣΙΤΑΡΟΧΟΡΤΟ ΒΙΟ 150ΓΡ
  ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΣΙΤΑΡΟΧΟΡΤΟ  ΒΙΟ Το να δημιουργηθεί ένα μπισκότο χωρίς αλέυρι,βούτυρο,γάλα,ή ζάχαρη φαντάζει απίθανο για τον καθένα,αλλά όχι για το συγκεκριμένο. Με μεράκι και φαντασία σας παρουσιάζουμε το απόλυτο σνακ ενέργειας που βασίζεται σε παλιά συνταγή και έχει μόνο νιφάδες, ξη..
 • ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ ΒΙΟ 150ΓΡ
  ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ (ΜΕ CHIA ΚΑΙ GOJI BERRIES) ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΟΚΚΟ ΣΙΤΑΡΙ......ένα μυστικό 10.000 χρόνων Το αρχαίο δημητριακό επιστρέφει ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΧΩΡΙΣ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΗ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΑΠΟ ΝΙΦΑΔΕΣ ΔΙΚΟΚΚΟΥ ΣΤΑΡΙΟΥ ΜΕ CHIA ΚΑΙ GOJI BERRIES Το δίκοκκο σιτάρι είναι ένα από τα αρχαιότε..
 • ΘΡΕΨΙΝΟΚΟΥΛΟΥΡΑ ΔΙΚΟΚΚΑ ΒΙΟ
  ΘΡΕΨΙΝΟΚΟΥΛΟΥΡΑ ΔΙΚΟΚΚΑ ΒΙΟ χωρίς ζάχαρη  με δίκοκκο στάρι ΖΕΑ Μία νέα απίστευτη δημιουργία από αλεύρι δίκοκκο (ζέα) σε συνδυασμό ,με αλεύρι φαγόπυρου και χαρουπιού χωρίς ζάχαρη σας παρουσιάζει η σειρά ΟΛΑ ΒΙΟ δίκοκκο. Η γλυκεία γεύση της σταφίδας μαζί με το πετιμέζι και το βούτυρο καρύδ..
 • ΤΑΧΙΝΟΚΟΥΛΟΥΡΑ ΔΙΚΟΚΚΟ ΒΙΟ 300ΓΡ
  ΤΑΧΙΝΟΚΟΥΛΟΥΡΑ ΔΙΚΟΚΚΟ ΒΙΟ με κανέλα κευλάνης Τραγανή υπέροχη γέυση από τον αρχαίο ελληνικό σπόρο ΄'δικοκκο' ή αλλιώς ζειά με γέμιση από ταχίνι ολικής άλεσης που επεξεργάζεται σε πετρόμυλο και κανέλα κευλάνης Η υπέροχη αυτή συνταγή μας έρχεται από την Βόρεια Ελλάδα με καταβολές από την Πόλη. ..