Αρτοσκευάσματα

Αρτοσκευάσματα

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΔΙΚΟΚΚΑ ΒΙΟ 70ΓΡ Αρτοσκευάσματα
  ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΑΠΟ ΔΙΚΟΚΚΟ ΣΙΤΑΡΙ......ενα μυστικό 10.000 χρονων το αρχαίο δημητριακό επιστρέφει ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ Το δίκοκκο σιτάρι είναι ένα από τα αρχαιότερα είδη σιταριού στην Ελλάδα, Πρόκειται για ένα σιτηρό ιδανικό για ήπιας μορφής και αειφόρο γεωργία, ενώ δεν χρειάζεται λιπάσμα..
 • ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΜΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ ΒΙΟ 100ΓΡ Αρτοσκευάσματα
  ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΜΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ 100ΓΡ ΒΙΟ Με βάση το αρχαίο δημητριακό το αλεύρι ζειας και την προσθήκη της αρωματικής μαστίχας από την Χίο μαζί με γλυκάνισο δημιουργήσαμε στην Ελλάδα αυτά τα υπέροχα και απολαυστικά χειροποίητα κριτσίνια. Σε πρακτική συσκευασία Doy pack διατηρούνται φρέσκα και ..
 • ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΚΡΑΝΜΠΕΡΡΥ - ΚΑΝΕΛΑ ΒΙΟ 200ΓΡ Αρτοσκευάσματα
  ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ  ΑΠΟ ΔΙΚΟΚΚΟ ΣΙΤΑΡΙ ΜΕ ΚΡΑΝΜΠΕΡΡΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΑ  το αρχαίο δημητριακό επιστρέφει.........ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ Το δίκοκκο σιτάρι είναι ένα από τα αρχαιότερα είδη σιταριού στην Ελλάδα, Πρόκειται για ένα σιτηρό ιδανικό για ήπιας μορφής και αειφόρο γεωργία, ενώ δεν χρειά..
 • ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΒΙΟ 150ΓΡ Αρτοσκευάσματα
  ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ 150ΓΡ BIO Ενα απολαυστικό μπισκότο γεμάτο ενέργεια ....είναι γεγονός και δημιουργήθηκε χωρίς αλέυρι,βούτυρο,γάλα,ή ζάχαρη. Σίγουρα φαντάζει απίθανο για τον καθένα,αλλά όχι για το συγκεκριμένο αφού δημιουργήθηκε για έξτρα απόδοση..... Με φαντασία και όρεξη σας παρουσιάζουμε το απ..
 • ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΣΙΤΑΡΟΧΟΡΤΟ ΒΙΟ 150ΓΡ
  ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΣΙΤΑΡΟΧΟΡΤΟ  ΒΙΟ Το να δημιουργηθεί ένα μπισκότο χωρίς αλέυρι,βούτυρο,γάλα,ή ζάχαρη φαντάζει απίθανο για τον καθένα,αλλά όχι για το συγκεκριμένο. Με μεράκι και φαντασία σας παρουσιάζουμε το απόλυτο σνακ ενέργειας που βασίζεται σε παλιά συνταγή και έχει μόνο νιφάδες, ξη..
 • ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ ΒΙΟ 150ΓΡ Αρτοσκευάσματα
  ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ 150γρ ΒΙΟ (με CHIA & GOJI BERRIES) Η σειρά PALEO με βάση τις νιφάδες δίκοκου(ζέας) χωρίς ζωικά,γάλα,αυγό,βούτυρο,και κυρίως ζάχαρη σας παρουσιάζει ένα καινοτόμο αρτοσκεύασμα μπισκότο που παράγεται χειροποίητα στην Ελλάδα. Προιόν vegan με βάση το ταχίνι,ξηρούς καρπούς και υπ..